Το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα στρέφει ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα στρέφει ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόντρα στον ΠΑΟΚ σήμερα για το Game 2 των ημιτελικών της Basket League...

Το Final Four πέρασε πια στην ιστορία, κι ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα (19:15) στα παρκέ για να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στην Basket League. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς, με στόχο το 2-0 που θα τους φέρει ένα βήμα μακριά από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ταρίκ Μπλακ. Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο αριστερό γόνατο και ακολουθεί συντηρητική αγωγή, με την κατάστασή του να εκτιμάται μέρα με την ημέρα. Θυμίζουμε ότι ο Αϊζέια Κάναν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Basket League, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού προτίμησε να πάει στο φινάλε της περιόδου με τους Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Φαλ, Μπόλομποϊ και Μπλακ.

Από την άλλη, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τον Φώτη Τακιανό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

«Στόχος μας είναι να αυξήσουμε χρονικά την καλή εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Παίζουμε στο γήπεδό μας, ο κόσμος μας πάντα μας δίνει ώθηση και βοήθεια στον ψυχολογικό τομέα κι αυτό περιμένουμε ότι θα γίνει και απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός», ήταν το σχόλιο του προπονητή του ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News