Προτελευταία αγωνιστική στη Basket League

Μπάσκετ
Προτελευταία αγωνιστική στη Basket League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής...

Προτελευταία στροφή στο πρωτάθλημα της κανονικής περιόδου της Basket League, με τη διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων τον Απόλλωνα Πατρών (20:00), σε ένα παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός πλέι μέικερ, Πέιτον Σίβα. Kατά κάποιο τρόπο, νέο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, θα είναι και ο Στέφαν Γιόβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ ξεπέρασε την τελευταία θλάση, η οποία τον ταλαιπώρησε και θα επανεμφανιστεί μετά από περίπου δυόμισι μήνες.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 16:45 στη Ρόδο, όπου ο τρίτος της βαθμολογίας Κολοσσός φιλοξενεί στις 16:45 τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται εκτός οχτάδας και ουσιαστικά παίζει το τελευταίο του χαρτί, ελπίζοντας και σε άλλα… βολικά αποτελέσματα. Το Περιστέρι, που έχει τους ίδιους βαθμούς (31) έχει επίσης εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (17:00), ενώ η Λάρισα, που έχει επίσης 31 βαθμούς, αλλά και ματς λιγότερο, φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη (17:00).

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο ΔΑΚ Τόφαλος, εκεί όπου ο πέμπτος του πίνακα, Προμηθέας υποδέχεται στις 17:00 τον ουραγό Ηρακλή. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή (8/5) στη Νίκαια, με τον Ιωνικό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, λίγες μέρες μετά την πρόκρισή του στο Final Four της Euroleague για 11η φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά από 5 χρόνια.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7/5

Κολοσσός -ΠΑΟΚ (16:45 / ERT SPORTS 3 ERTFLIX)

Προμηθέας-Ηρακλής (17:00 / ERT SPORTS 2 ERTFLIX)

Άρης-Λάρισα (17:00 / ERT SPORTS ERTFLIX)

ΑΕΚ-Περιστέρι (17:00 / ΕΡΤ3)

Παναθηναϊκός-Απόλλων Πατρών (20:00 / ΕΡΤ3)

Κυριακή 8/5

Ιωνικός -Ολυμπιακός (20:00 / ΕΡΤ3)

Πηγή sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News