Basket League: Ξεχωρίζει σήμερα το Παναθηναϊκός- ΑΕΚ

Μπάσκετ
Basket League: Ξεχωρίζει σήμερα το Παναθηναϊκός- ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος…

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Basket League, στην οποία ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι», δύο μέρες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ούνικς Καζάν θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες πριν από μία δύσκολη διαβολδοβομάδα στην Euroleague, που περιλαμβάνει ταξίδια σε Κάουνας και Μόναχο. Για την Ένωση, που βρίσκεται σε μεταγραφικό «οργασμό» με τις υποθέσεις των Φέργκιουσον, Ράις και Χάμερ, είναι μία ευκαιρία για restart ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων για το BCL. Τζάμπολ στις 20:00, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Το πρόγραμμα ανοίγει νωρίτερα, στις 17:00, με δύο εξίσου ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στην Ρόδο, Κολοσσός και Λαύριο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην μάχη για την παραμονή στην 2η θέση. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν ρεκόρ 4-2 και εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα της σεζόν. Διαδικτυακή κάλυψη του ματς από την ΕΡΤ Sports.

Την ίδια ώρα ο Ιωνικός υποδέχεται στην Νίκαια τον Προμηθέα (ΕΡΤ 3). Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα αποκλείστηκε από την συνέχεια του FIBA Europe Cup και στρέφει το βλέμμα της στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις της. Στον αντίποδα, οι Πατρινοί έκαναν νέο ξεκίνημα με τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την μεσοβδόμαδη νίκη κόντρα στην Μπούρσασπορ.

Αναλυτικά το σημερινό (13/11) πρόγραμμα και οι μεταδόσεις:

17:00 Ιωνικός Νίκαιας - Προμηθέας ΕΡΤ 3

17:00 Κολοσσός Ρόδου - Λαύριο ΕΡΤ Sports

20:00 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ΕΡΤ 3

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News