Νίκησε στην παράταση ο Ολυμπιακός τον Ηρακλή

Μπάσκετ
Νίκησε στην παράταση ο Ολυμπιακός τον Ηρακλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύκολη επικράτησε του Λαυρίου επί του Απόλλωνα…

Ο Χασάν Μάρτιν έμεινε εκτός αγώνα, ο Κώστας Παπανικολάου τραυματίστηκε στην πρώτη φάση, ο Κώστας Σλούκας αναγκάστηκε να μπει στο 23' και ο Ολυμπιακός έπρεπε να ανταπεξέλθει στο Ιβανώφειο, δύο ημέρες μετά από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων έμοιαζε με αγγαρεία και ως τέτοια εξελίχθηκε για αρκετή ώρα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει τους παίκτες του να παίρνουν δύσκολα τη νίκη στην παράταση (96-90) για να παραμείνουν αήττητοι στη Stoiximan Basket League μετά από την 4η αγωνιστική. Ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα κι ας ήταν... χιτσκοκικό, όπως θα ξεχαστούν και πολλά ακόμη στη διάρκεια της σεζόν, ειδικά όσα θα βρίσκονται πριν και μετά από διαβολοβδομάδες της EuroLeague όπως αυτή που πλησιάζει.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-15, 34-36, 54-63, 78-78 (κ.α.), 90-96

Ανώτερο το Λαύριο

Την τρίτη νίκη του σε τέσσερις αγώνες της Stoiximan Basket League πήρε το Λαύριο, καθώς επικράτησε με 82-66 του Απόλλωνα το απόγευμα της Κυριακής (24/10).

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ήταν πιο γεμάτη, πιο έτοιμη και πιο δημιουργική από τους Πατρινούς, που έπεσαν στο 2-2 καθώς ο "καυτός" φέτος Νίκος Δίπλαρος έμεινε αυτή τη φορά μακριά από τον καλό του εαυτό.

Τα δεκάλεπτα: 9-18, 42-36, 56-52, 82-66.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News