Στην Αθήνα έφτασε ο Ντόρσεϊ

Μπάσκετ
Στην Αθήνα έφτασε ο Ντόρσεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Να κάνουμε το βήμα παραπάνω με σκληρή δουλειά"...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/8) την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον ομογενή γκαρντ να φτάνει στην Αθήνα λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης (24/8).

Ο Ντόρσεϊ έφτασε στο αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" μέσω Ατλάντα και αφού περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ το απόγευμα της Τρίτης, θα πετάξει την Τετάρτη (25/8) για την Βουλγαρία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην πόλη Πράβετς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ανέφερε: "Είμαι ενθουσιασμένος ευλογημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα και ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους. Δούλευα όλο το καλοκαίρι γι αυτό και ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά.

Είμαι ενθουσιασμένος για την ομάδα που έχει χτιστεί, είναι πολλά κομμάτια που πρέπει να φέρουμε μαζί και να γίνουν ένα σύνολο. Θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να γίνουμε μία ομάδα. Είναι πάντα στόχος μου το να νικάω. Πέρσι δεν πήγα στα playoffs αλλά αυτός είναι ο στόχος, να κερδίζουμε. Βήμα-βήμα με σκληρή δουλειά θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Είναι το δεύτερό μου σπίτι η Ελλάδα. Είναι μεγάλη ευκαιρία, με ήθελαν εδώ και είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα γίνει φέτος. Δουλεύω πολύ και προσθέτω στοιχεία στο παιχνίδι μου. Ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να ωριμάσω σαν παίκτης στον Ολυμπιακό και να προσφέρω σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού".

Πηγή: sport24.gr

Photo: intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News