Μπάσκετ Α1

Σε Λιμνιάτη στρέφεται η ΑΕΚ

Για τον αντικαταστάτη του Ηλία Παπαθεοδώρου…

Οι υποχρεώσεις τρέχουν στην ΑΕΚ, η οποία μία μέρα μετά απόλυση του Ηλία Παπαθεοδώρου οφείλει να ψάξει άμεσα τον αντικαταστάτη του, με τον Γιώργο Λιμνιάτη να εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ένας άνθρωπος κοινής αποδοχής, αφού τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα. Πάνω από όλα όμως ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, με την ΑΕΚ να έχει άμεση ανάγκη από έναν άνθρωπο που γνωρίζει την ομάδα, αφού την Τετάρτη (14/4) έρχεται ο κρίσιμος αγώνας με τον Προμηθέα στην Πάτρα για την Stoiximan Basket League και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Η ΑΕΚ θα έχει σήμερα (11/4) συζήτηση με τον Έλληνα τεχνικό και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ενώ αυτό που μένει είναι να ξεκαθαριστεί το πλαίσιο της πρότασης που θα γίνει. Αν θα γίνει πρόταση δηλαδή ώστε απλώς να ολοκληρωθεί η σεζόν ή αν θα υπάρξει προοπτική για μακροχρόνια συνεργασία.


Σε περίπτωση που ο έμπειρος τεχνικός αρνηθεί, τότε η "Ένωση" θα υποχρεωθεί να εξετάσει τις επόμενες επιλογές της, σε μία προσπάθεια να βρεθεί άμεσα λύση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια