Λάρισα και Πρoμηθέας διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Μπάσκετ
Λάρισα και Πρoμηθέας διασταυρώνουν τα ξίφη τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξ΄αναβολής παιχνίδι της Basket League…

Η Basket League συνεχίζεται την Τετάρτη (06/01, 17:00) με την Λάρισα να υποδέχεται τον Προμηθέα στο κλειστό της Νεάπολης, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά.

Λάρισα και Προμηθέας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην εξ αναβολής αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. Οι δύο ομάδες έχουν σαν στόχο να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά και ποντάρουν πολλά στο παιχνίδι αυτό.

Η Λάρισα προέρχεται από την ήττα στις λεπτομέρειες απέναντι στον Ηρακλή, στο Ιβανώφειο, σε ένα παιχνίδι που οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι για ένα ημίχρονο. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, με τον Ουέσλι Γκόρντον να ανεβάζει στροφές.

Εκτός, για τους γηπεδούχους, θα μείνει ο Ντέβιον Μπέρι, καθώς πάρθηκε η απόφαση στο στρατόπεδο της ομάδας να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς, λόγω του επεισοδίου που είχε με τον κόουτς της ομάδας, αλλά και λόγω της εμφάνισής του στη Θεσσαλονίκη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Προμηθέας θέλει να συνεχίσει το καλό σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Η νίκη στο Αγρίνιο, απέναντι στο Μεσολόγγι, τόνωσε την ψυχολογία όλων στην ομάδα της Πάτρας, που έχουν σαν στόχο να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μάκη Γιατρά, ο οποίος περιμένει οι παίκτες του να διατηρήσουν τον καλό αγωνιστικό ρυθμό τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News