Στην Αθήνα για τoν Παναθηναϊκό ο Φόστερ

Μπάσκετ
Στην Αθήνα για τoν Παναθηναϊκό ο Φόστερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του προπόνηση για τη σεζόν 2020/21, ο Αμερικανός πατούσε για πρώτη φορά το πόδι του στην Ελλάδα...

Ο νεαρός Αμερικανός γκαρντ που έκανε θραύση την περασμένη περίοδο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ ταλαιπωρήθηκε μέχρι να φτάσει στην Αθήνα, ωστόσο θα υποβληθεί άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις και στο τεστ του κορωνοϊού ώστε να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα και να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βόβορα.

Ο Φόστερ αναμένεται να αναλάβει σημαντικό ρόλο στο κομμάτι του σκοραρίσματος, παίζοντας κυρίως στη θέση του σούτινγκ γκαρντ ώστε να εκμεταλλευθεί την έφεσή του να βάζει τη μπάλα στο διχτάκι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ξεκίνησε προετοιμασία

Με τον Γιώργο Βόβορα πλέον στο τιμόνι και με πολύ διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για τη σεζόν 2020/21 το απόγευμα της Τρίτης (18/8). Καλάθης και Τόμας δεν υπάρχουν πια, ο Έλληνας προπονητής έχει στη διάθεσή του ένα πιο νεανικό σύνολο και αρκετή δουλειά μπροστά του ώστε οι πράσινοι να διεκδικήσουν την ερχόμενη περίοδο κάτι καλό στη EuroLeague και φυσικά το πρωτάθλημα Ελλάδας απέναντι σε ομάδες όπως η ΑΕΚ, το Περιστέρι και ο Προμηθέας.

Στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν ο Γιάννης Μπουρούσης (από την Τετάρτη), ο Μιχάλης Καμπερίδης και ο Νίκος Δίπλαρος που θα καλύψουν τα κενά από τις δικαιολογημένες απουσίες των Μάρκους Φόστερ,, Ζακ Όγκαστ και Πιερ Τζάκσον (έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδειας). Ο Τζίμερ Φρεντέτ δεν υπολογίζεται και βρίσκεται στις ΗΠΑ, καθώς συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News