Μπάσκετ Α1

Το Ρέθυμνο αποχαιρέτησε την Basket League

«Δεν λέμε αντίο στο Ρέθυμνο Cretan Kings, αλλά στο επανιδείν…»

Και τυπικά αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ η ομάδα του Ρεθύμνου αφού στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τόνισε: «δεν λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν». Ανάλογη ήταν και η απάντηση του ΕΣΑΚΕ («δεν λέμε αντίο στο Ρέθυμνο Cretan Kings, αλλά στο επανιδείν») μαζί με τις ευχαριστίες του προέδρου, Ευάγγελου Γαλατσόπουλου.

Η σχετική ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
«Στην σημερινή (25/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ τα μέλη κ.κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Κώστας Κώτσης, εκ μέρους των ομάδων τους, του Ρεθύμνου Cretan Kings και Ηφαίστου Λήμνου αντίστοιχα, αποχαιρέτησαν την EKO Basket League και τον Σύνδεσμο τονίζοντας ότι: "Δεν λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν".
Ο ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις ομάδες, τις διοικήσεις, τους ιδιοκτήτες και κυρίως τους φιλάθλους των Ρεθύμνου Cretan Kings, Ηφαίστου Λήμνου για την προσφορά και την υποστήριξη τους στο Πρωτάθλημα μας.
Οι δύο ομάδες όχι μόνο έδωσαν νέα πνοή στην EKO Basket League. Όχι μόνο έγραψαν την δική τους ιστορία και αποτέλεσαν λαμπροί εκπρόσωποι της περιφέρειας, αλλά επιπλέον επέδειξαν σπάνιο ήθος. Γι’ αυτό και με την σειρά μας, δεν λέμε αντίο στο Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Ήφαιστο Λήμνο, αλλά στο επανιδείν.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια