Επικρατέστερο σενάριο... η ΕΚΑΣΚ για το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Επικρατέστερο σενάριο... η ΕΚΑΣΚ για το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τρεις προτάσεις που τέθηκαν στη σημερινή συνάντηση- συζήτηση που έγινε στο "Μελίνα Μερκούρη"...

Εξαιρετικά ζοφερή είναι η κατάσταση στην ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings, μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη από τα διοικητικά δρώμενα του Συλλόγου αφού φαίνεται να υπάρχει αδιέξοδο σε ότι αφορά την χρηματοδότηση της ομάδας, γεγονός που την οδηγεί μέχρι και στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση- συζήτηση των φορέων και φίλων της ομάδας προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που αφορούν στην επόμενη μέρα. Σε αυτή, μεταξύ των 200 περίπου ατόμων που παραβρέθηκαν χθες στο «Μελίνα Μερκούρη», ήταν και ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης μαζί με εντεταλμένους συμβούλους. Οι συμμετέχοντες ανέλυσαν τα δεδομένα καταλήγοντας σε τρία ενδεχόμενα: 1ον Η ομάδα να παραμείνει στην Basket League, αν και εφόσον βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος για να αναλάβει το βάρος του εγχειρήματος. Κάτι τέτοιο ωστόσο μέχρι στιγμής μοιάζει εξαιρετικά απίθανο αφού δεν έχει εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον… 2ον Η ομάδα να λάβει μέρος στην Β΄ Εθνική, η συμμετοχή στην οποία απαιτεί ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό που θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί μέχρι την άλλη Τετάρτη αφού την Παρασκευή λήγει η σχετική διορία. 3ον Το Ρέθυμνο να πραγματοποιήσει μία επανεκκίνηση στο χώρο του μπάσκετ, επιστρέφοντας στο τοπικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα η τρίτη περίπτωση, μοιάζει να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες κάτι που θα διαφανεί μέχρι τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας, οπότε θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση για να ληφθούν και οι σχετικές αποφάσεις. Οι άνθρωποι του Ρεθύμνου θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο με τις σημερινές δύσκολες οικονομικά καταστάσεις και με το μέλλον λόγω της πανδημίας αβέβαιο, να υπάρξουν άνθρωποι που θα θελήσουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, βγάζοντας την ομάδα από το αδιέξοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκε στη διάθεση του κοινού το e mail της ΚΑΕ ([email protected]) στο οποίο όποιος θέλει μπορεί να στείλει το ονοματεπώνυμο του, το ποσό που επιθυμεί να προσφέρει στην ομάδα αλλά και την κατηγορία που θέλει να αγωνιστεί τη νέα χρονιά το Ρέθυμνο ώστε να βγουν συμπεράσματα που θα οδηγήσουν στο σχεδιασμό της νέας πορείας… Οι σχετικές προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα του γηπέδου, όπου δόθηκαν οι σχετικές διαβεβαιώσεις για την συνέχιση της ανακαίνισης του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News