Basket League: Πρόταση Αγγελόπουλου για Final 8

Μπάσκετ
Basket League: Πρόταση Αγγελόπουλου για Final 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόταση θα συζητηθεί στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ στις 18 Μαΐου

Δύο μήνες μετά το «φρένο» που μπήκε στην EKO Basket League, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το τέλος της και οι άνθρωποί της κάνουν τηλεδιασκέψεις για το μέλλον της.

Ακόμα μία θα γίνει στις 18 Μαΐου και σε αυτήν ο Μάκης Αγγελόπουλος θα προτείνει την διεξαγωγή ενός Final 8, όπως και στο Basketball Champions League, το οποίο θα μπορεί να πραγματοποιηθεί τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου, σε κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο.

Την σκέψη του αυτή έχει ήδη κάνει γνωστή σε κάποιες ομάδες ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση.

Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» ήταν εξαρχής - από όταν σταμάτησε ακόμα η δράση δηλαδή - να συνεχιστεί κάποια στιγμή η σεζόν, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και «να μην μπει μια παύλα», όπως αναφέρουν. Από την στιγμή που τα πράγματα στην χώρα μας δείχνουν να βαίνουν καλώς - και Θεού θέλοντος - συνεχίσουν έτσι, δεν βλέπουν το γιατί να μην ολοκληρωθεί η σεζόν.

Σαφώς, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» γνωρίζουν ότι υπάρχουν και τεχνικά θέματα, όπως αυτά της επιστροφής των ξένων - αν κι εφόσον γυρίσουν στην Ελλάδα, της 14ήμερης καραντίνας που πρέπει να περάσουν και της προετοιμασίας που πρέπει να κάνουν οι παίκτες.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν κύκλοι της ομάδας «κι εμείς μπορεί να έχουμε απώλειες, αλλά θέλουμε να συνεχιστεί η σεζόν. Η οποιαδήποτε πιθανότητα συνέχισης του πρωταθλήματος, πρέπει να εξαντληθεί. Αν μπορεί να συνεχιστεί η δράση στην Euroleague τον Ιούλιο, γιατί να μην μπορεί και στην Ελλάδα;».

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κρίνει ορθότερο να τελειώσει το πρωτάθλημα (ανεξάρτητα της μορφής του, δηλαδή το Final 8 δεν είναι «υποχρεωτικό»), για την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία του, με προϋπόθεση πάντα τις κατευθύνσεις που θα δώσουν το Υπουργείο Υγείας, αλλά και ο ΠΟΥ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News