Νέα εξέλιξη: Αναβάλλεται ξανά το Προμηθέας-Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Νέα εξέλιξη: Αναβάλλεται ξανά το Προμηθέας-Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χθες είχε οριστεί να γίνει αύριο στην Πάτρα…

Η αποστολή του Ρεθύμνου ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στη βάση της και να μην ταξιδέψει για Πάτρα αφού αναβλήθηκε εκ νέου το παιχνίδι με τον Προμηθέα που θα έριχνε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην ΕΚΟ Basket League.

Αν και σε πρώτη φάση ο ΕΣΑΚΕ είχε ενημερώσει χθες ότι το παιχνίδι που είχε αναβληθεί το περασμένο Σάββατο θα γινόταν αύριο 15:30 στο κλειστό «Δημήτρη Τόφαλος» της Πάτρας, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε σήμερα την οριστική αναβολή του αγώνα, με την αποστολή του Ρεθύμνου να επιστρέφει στη... βάση της. Η αποστολή ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 14:30 για την Πάτρα, ωστόσο, την τελευταία στιγμή ενημερώθηκε από τους ανθρώπους των γηπεδούχων ότι το "Δ. Τόφαλος" θα παραμείνει κλειστό και έτσι ακύρωσε το ταξίδι της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

"Τον δρόμο της επιστροφής, από το αεροδρόμιο των Χανίων, έχει πάρει αυτήν την ώρα το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς ενημερώθηκε πριν από λίγο για τη νέα αναβολή του παιχνιδιού κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για αύριο, 10 Μαρτίου, στο «Δ. Τόφαλος» κεκλεισμένων των θυρών, αλλά αναβλήθηκε εκ νέου λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Αχαΐας και της προσπάθειας που πραγματοποιείται για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Για τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα αναμένουμε νέα ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή τις επόμενες μέρες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News