Παράπονα Ζιάγκου για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για θλίψη

Μπάσκετ
Παράπονα Ζιάγκου για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για θλίψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για σκόρπια διαδήλωση το τελευταίο δεκαήμερο μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Παράπονα Ζιάγκου με τη διαιτησία κάνοντας λόγο για θλίψη

Για σκόρπια διαδήλωση το τελευταίο δεκαήμερο μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Πολύ εκνευρισμένος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο Βαγγέλης Ζιάγκος απέφυγε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV σεβόμενος όπως είπε την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε. Αμέσως μετά ο προπονητής του Ρεθύμνου πήγε στη συνέντευξη Τύπου και είχε ακριβώς την ίδια στάση, φανερά εκνευρισμένος από τις αποφάσεις των διαιτητών στη διάρκεια ενός πραγματικά εκπληκτικού αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Ζιάγκος:

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και για την κατάκτηση του Κυπέλλου και για την αποψινή νίκη. Το παρελθόν μου στην ομάδα και ο σεβασμός που οφείλω να δείξω στην ομάδα που ανατράφηκα μπασκετικά, δεν μου επιτρέπουν να σχολιάσω τη θλιβερή εικόνα των ανθρώπων που καλούνται να υπερασπιστούν το δίκαιο. Θλίψη".

Ο Παπαθεοδώρου

τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ, εξαιτίας απουσιών για τις εθνικές ομάδες και τραυματισμών, στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά από τη δύσκολη νίκη της ομάδας του επί του Ρεθύμνου σε έναν αγώνα που έσπασε καρδιές. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία, για την οποία είχε πάρα πολλά παράπονα ο συνάδελφός του στον πάγκο της κρητικής ομάδας, ενώ εξήγησε ότι όλοι οι παίκτες του (Γκίκας, Ζήσης, Ρέι) βρίσκονται σε φάση επανένταξης ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

"Συλλυπητήρια για την απώλεια του κ. Κώστα Βουτσά. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ μεγάλα θέματα. Το τελευταίο δεκαήμερο ήμασταν μια σκόρπια διαδήλωση, μετά από το Κύπελλο. Παίκτες έλειπαν στις εθνικές ομάδες και πέντε ήταν εκτός προπόνησης. Είχαμε την ξαφνική απουσία του Ζήση και ήρθε κι έδεσε το γλυκό.

Το ζητούμενο ήταν η νίκη. Το δεύτερο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν η εξαιρετική ομάδα του Ρεθύμνου, η έκπληξη του πρωταθλήματος. Έχει συγκεκριμένη ταυτότητα και παίζει πολύ καλό μπάσκετ χωρίς να έχει πλούσιο ρόστερ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι νικητές. Συγχαρητήρια στον προπονητή του, τον κ. Ζιάγκο. Οι παίκτες μας είναι σε φάση επανένταξης. Πρέπει να βρούμε ρυθμό, αυτοματισμούς και φυσική κατάσταση για τα κρίσιμα παιχνίδια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε και ευελπιστώ την Τετάρτη να είναι ξανά εδώ μαζί μας για να μας βοηθήσει.

Θα προσπαθήσουμε ο Λάνγκφορντ να παίξει με τον Πανιώνιο. Ο Γκραντ έπαιξε σήμερα με μισή προπόνηση. Ο Ζήσης έχει ίωση και πυρετό. Ο Ρέι είναι επίσης σε φάση επανένταξης. Πολύ γρήγορα θα είναι μαζί μας. Αυτό είναι ένα ευχάριστο, αλλά και δύσκολο κομμάτι γιατί θα πρέπει να διαχειριστούμε τη λειτουργία, τη χημεία και τους ρόλους μας. Το προτιμάμε όμως και θα βρούμε τη λύση. Για τη διαιτησία δεν θέλω να πω κάτι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές επαφές".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News