Με το Λαύριο αύριο το Ρέθυμνο σε ένα κομβικό παιχνίδι

Μπάσκετ
Με το Λαύριο αύριο το Ρέθυμνο σε ένα κομβικό παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ακόμη νίκη μπροστά στο κοινό του διεκδικεί το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου…

Το Ρέθυμνο Cretan Kings επιστρέφει αύριο στην αγωνιστική δράση κόντρα στο Λαύριο Megabolt, στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports.

Ο Σταύρος Μυκονιάτης μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας πως στόχος είναι οι δύο βαθμοί της νίκης, ζητώντας την υποστήριξη του κόσμου. «Παίζουμε ξανά μέσα στο γήπεδο μας, όπου έχουμε δημιουργήσει μία θετική παράδοση τη φετινή σεζόν. Θέλουμε να μείνουμε πιστοί σε αυτήν γιατί είναι ένα παιχνίδι που το έχουμε σημαδέψει και χρειαζόμαστε τη νίκη.

Παίζουμε με μία ομάδα που είναι πολύ καλή, κυρίως στο επιθετικό της κομμάτι. Μία ομάδα που τρέχει εξαιρετικά το γήπεδο. Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει, λοιπόν, να βγάλουμε τις αμυντικές μας αρετές, για άλλη μία φορά, για να σταματήσουμε τα επιθετικά όπλα του αντιπάλου μας.

Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Δουλέψαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα της διακοπής. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και δώσαμε και φιλικά παιχνίδια, ώστε να διατηρήσουμε τον ρυθμό. Μείναμε όλοι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια αυτό το διάστημα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη συμπαράσταση του κόσμου θα πάρουμε αυτό το παιχνίδι, που για μας είναι πολύ σημαντικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News