Αγκαλιά Αγγελόπουλος- Παπαθεοδώρου στο τέλος του αγώνα

Μπάσκετ
Αγκαλιά Αγγελόπουλος- Παπαθεοδώρου στο τέλος του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν μικρά παιδιά πανηγύρισαν το θρίαμβο της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού…

Tο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό τα είχε όλα το βραδυ της Κυριακής (5/1). Ένα ΟΑΚΑ με πολύ κόσμο, μια υπέροχη ατμόσφαιρα, ένα συγκλονιστικό ματς 197 πόντων, σπουδαίες φάσεις, πολλά τρίποντα, τρομερά καλάθια, παίκτες κλάσης και στο φινάλε μια αλληλουχία πραγμάτων για να μη δούμε και παράταση.

Ο Νικ Καλάθης τράκαρε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο Ταϊρίς Ραις αστόχησε σε σουτ τριών πόντων στην προσπάθειά του να κερδίσει φάουλ και βολές, με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος να μην κάνει φάουλ όπως του είχε ζητήσει ο προπονητής του.

Με την κόρνα της λήξης ο Καλάθης διαμαρτυρόταν στους διαιτητές, οι παίκτες και το προπονητικό team της ομάδας του έμοιαζαν να αχούν σαστίσει από το "τρελό" φινάλε και ο κόσμος της ΑΕΚ πανηγύριζε τον θρίαμβο της ομάδας του.

Αρκετοί μπήκαν στο παρκέ, κάποιος μάλιστα πήρε και το μπουφάν του υπεύθυνου επικοινωνίας των κιτρινόμαυρων που φρόντισε να το αναζητήσει μέσω Facebook ενώ ο Παπαθεοδώρου κι ο Μάκης Αγγελόπουλος αγκαλιάζονταν και χαμογελούσαν σαν μικρά παιδιά. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επέμεινε στον Έλληνα τεχνικό και προς το παρόν τουλάχιστον δικαιώνεται για την επιλογή του στη μετά Μπάνκι εποχή.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News