Στο Λαύριο αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Στο Λαύριο αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη χαρακτηρίζει την αποστολή της ομάδας του ο Βαγγέλης Ζιάγκος

Για την αυριανή εκτός έδρας αποστολή στο Λαύριο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League, ετοιμάζεται το Ρέθυμνο Cretan Kings που έχει αφήσει πίσω του τη νίκη επί της ΑΕΚ. «Ο “κύκλος ζωής” της νίκης και της ήττας έχει διάρκεια κάτι λιγότερο από 24 ώρες. Το πρωτάθλημα είναι μία διαρκής διαδικασία γεμάτη προκλήσεις που πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σωματικά και πνευματικά», τονίζει ο Βαγγέλης Ζιάγκος και συνεχίζει: «Το Λαύριο είναι μία ομάδα που ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν. Γνωριζόμαστε αρκετά καλά ως ομάδες. Έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την αμυντική σκληρότητα και την επαφή στο πίσω μισό του γηπέδου, ενώ μπροστά επιδιώκει το ανοιχτό γήπεδο σε κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί και καταστάσεις απομόνωσης με πολλά παιχνίδια ένας εναντίον ενός σε όλες τις θέσεις. Η αποστολή μας εξ ορισμού είναι δύσκολη απέναντι σε μία ομάδα που εντός έδρας νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της και ανεβάζει σε σημαντικό βαθμό την απόδοση της, συν το γεγονός ότι πράγματι έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα πολύ δυναμικά».

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου αναφέρθηκε και στην προσθήκη του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη: «Ο Αλέξανδρος επελέγη για να μας βοηθήσει στο κομμάτι του ελέγχου του ρυθμού, του σεταρίσματος της ομάδας και στο κομμάτι της δημιουργίας. Είναι ένα παιδί που γνωρίζει την κατηγορία, έχει υψηλό μπασκετικό IQ και κίνητρο για να κάνει μία καλή σεζόν στην ελληνική λίγκα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής: Αύριο (15:45) Άρης- Κολοσσός, Ιωνικός Ν.- Ηρακλής, Λαύριο-Ρέθυμνο, ΠΑΟΚ- Ήφαιστος, (17:00) ΑΕΚ- Πανιώνιος, (17:45) Προμηθέας- Περιστέρι. Κυριακή (17:45) Λάρισα- Παναθηναϊκός.

Η βαθμολογία: 1. Παναθηναϊκός 10, 2. Περιστέρι 10, 3. Προμηθέας 9, 4. Λαύριο 8, 5. Ήφαιστος 8, 6. Ιωνικός Ν. 8, 7. Ηρακλής 8, 8. Κολοσσός 7, 9. Πανιώνιος 7, 10. ΠΑΟΚ 6, 11. Άρης 6, 12. Λάρισα 6, 13. Ρέθυμνο 6, 14. ΑΕΚ 6.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News