Ζιάγκος: Θα αγωνιστούμε στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος

Μπάσκετ
Ζιάγκος: Θα αγωνιστούμε στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O τεχνικός του Ρέθυμνο Cretan Kings μιλάει για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο…

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή έχει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings που θα δοκιμαστεί στην «καυτή» έδρα του Ιβανώφειου, στον πρώτο αγώνα της ιστορίας του κόντρα στον Ηρακλή, σε επίπεδο Basket League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 BL Show και διαδικτυακά από το ERTPlay3.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι, καλωσορίζοντας τον Ηρακλή στα μεγάλα «σαλόνια», ενώ τόνισε τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστούν οι παίκτες του για να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί, μένοντας ανεπηρέαστοι ψυχολογικά στην πιο «καυτή» έδρα του πρωταθλήματος. «Είναι σειρά μας να καλωσορίσουμε την επιστροφή μιας ομάδας ιστορικής, που προσδίδει μία ιδιαίτερη αίγλη στο φετινό Πρωτάθλημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της Λίγκας στην πιο δύσκολη ίσως έδρα που θα συναντήσουμε.

Οι αγωνιστικοί μας στόχοι είναι ξεκάθαροι. Επιθετικά να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τις εξωτερικές συνθήκες, να μη δώσουμε ανοιχτό γήπεδο από δικά μας λάθη και να διατηρήσουμε τον έλεγχο των κατόχων μας. Αμυντικά δεν στοχεύουμε να περιορίσουμε συγκεκριμένους παίκτες, δεδομένου ότι ο Ηρακλής διαθέτει παίκτες που απειλούν σε όλες τις θέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Τα λάθη, το ριμπάουντ, η ενέργεια και η ανοχή στις επαφές θα είναι παράγοντες του παιχνιδιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News