Ξανθόπουλος: Σοβαροί για 40 λεπτά στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Ξανθόπουλος: Σοβαροί για 40 λεπτά στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παίκτης του Περιστερίου μίλησε για το αυριανό ματς στο «Μελίνα Μερκούρη»…

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα το Περιστέρι ετοιμάζεται για το αυριανό (15:45) παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο «Μελίνα Μερκούρη».

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για μας στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο, το οποίο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα του ματς. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για 40 λεπτά, να εκτελέσουμε το πλάνο των προπονητών μας, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας», τόνισε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Παράλληλα εστίασε στο αμυντικό κομμάτι. «Η άμυνα είναι η βάση μας! Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή και η καλή άμυνα θα μας βοηθήσει και σε βραδιές που δεν θα είμαστε καλοί επιθετικά, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Σίγουρα πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου, από τους οποίους παίρνει αρκετούς πόντους στα παιχνίδια του και από εκεί και πέρα εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας, ό,τι κάναμε και με τον Ηρακλή στο κομμάτι της άμυνας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση», ανέφερε ο έμπειρος γκαρντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News