Μπάσκετ Α1

Νέα φιλικά για το Ρέθυμνο Cretan Kings

Σήμερα με την ΑΕΚ το Σάββατο με τον Ιωνικό Νικαίας…

Η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα, ενώ σήμερα αναχώρησε η 13μελής αποστολή για την Αθήνα και τον β’ γύρο των φιλικών.
Η ομάδα θα αναμετρηθεί αύριο στις 17.00 με την ΑΕΚ σε ένα πολύ δυνατό “τεστ”, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο κλειστό της Νέας Πεντέλης. Η παραμονή τους στην πρωτεύουσα θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο, όπου στις 16.30 θα φιλοξενηθεί από τον Ιωνικό Νικαίας Affidea στο ΔΑΚ Νίκαιας “Πλάτων”.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής προετοιμασία και την ανταπόκριση των παικτών στα ζητούμενα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Ζιάγκος. «Καταρχάς, κάνοντας μία συνολική αξιολόγηση της πρώτης φάσης της προετοιμασίας είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τον ζήλο, την αφοσίωση και τη συνέπεια των αθλητών ως τώρα. Έχουν σηκώσει πάνω τους και έχουν δεχτεί έντονο προπονητικό φορτίο και ποιοτικά και ποσοτικά και ανταπεξήλθαν πνευματικά και σωματικά χωρίς απρόοπτα τραυματισμών. Αυτό είναι το πρώτο ευχάριστο.
Όσον αφορά στη συνέχεια περιμένουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση στις πνευματικές απαιτήσεις των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων που πλησιάζοντας την έναρξη του πρωταθλήματος, το πνευματικό κομμάτι θα κερδίζει έδαφος σε σχέση με τις σωματικές απαιτήσεις, που είχε τον πρώτο λόγο στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια