Μπάσκετ Α1

Τριαντάφυλλος:Το Ρέθυμνο έχει ραντεβού με την ιστορία

Το κρισιμότερο παιχνίδι για την παραμονή κόντρα στο Περιστέρι αύριο…

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα δώσει το κρισιμότερο παιχνίδι για την παραμονή το Σάββατο (16.45) απέναντι στο Περιστέρι, στο «Μελίνα Μερκούρη».
Ο άνθρωπος που συντέλεσε στη δημιουργία του τμήματος μπάσκετ του Ρέθυμνο Cretan Kings το 1986 και βρίσκεται μέχρι και σήμερα στην ομάδα πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει του Σαββατιάτικου «τελικού». Ο Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, Τάσος Τριαντάφυλλος, τόνισε τη σπουδαιότητα του αγώνα και της νίκης, καλώντας όλο τον φίλαθλο κόσμο να γίνει ο 6ος παίκτης της ομάδας.
«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι ένα ραντεβού με την ιστορία μας, καθώς αν θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε «σελίδες» από τα μεγάλα «σαλόνια» υποχρεούμαστε να κερδίσουμε. Η τύχη μας βρίσκεται στα χέρια μας και από την πλευρά του αγωνιστικού τμήματος μπορώ να εγγυηθώ πως οι παίκτες θα παλέψουν σαν μαχητές.
Όμως, από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε ξανά απόρθητο «κάστρο» το Μελίνα Μερκούρη και ο κόσμος να γίνει ο 6ος παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Γιαυτό λοιπόν καλούμε όλους τους παλιούς και τους νέους φιλάθλους να ευαισθητοποιηθούν και να έρθουν όλοι στο γήπεδο. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος, όπως και οι χορηγοί, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και των επιτυχιών που έχει προσφέρει.
Βέβαια η φετινή χρονιά δεν ήταν ιδανική. Μπορεί να φτάσαμε στο «χείλος του γκρεμού» αλλά πλέον όλα έχουν αλλάξει. Η ομάδα μας φάνηκε δυνατή στα δύσκολα, μετρώντας 3 σερί νίκες. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να τους στηρίξουμε με τη φωνή μας σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, πάντα κόσμια και σε αθλητικά πλαίσια.

Το Σάββατο στις 16.45 καλούμαστε όλοι μας να είμαστε στο γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα μας στο πιο κομβικό παιχνίδι της χρονιάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια