Ζιάγκος: Oφείλουμε να κάνουμε υπερβάσεις

Μπάσκετ
Ζιάγκος: Oφείλουμε να κάνουμε υπερβάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Λήμνο κόντρα στον Ήφαιστο το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μία ακόμη υπέρβαση καλείται να κάνει η ομάδα μπάσκετ του Ρέθυμνο Cretan Kings που αγωνίζεται αύριο (15.45) στη Λήμνο με τον Ήφαιστο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχει αναζωπυρώσει τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία και χρειάζεται να συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα και πάθος. 

«Μας περιμένει ακόμα ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι μίας σειράς “τελικών” που δίνει η ομάδα μας σε αφύσικα σύντομο χρονικό διάστημα, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει στο ρόστερ της ποιότητα, εμπειρία, ταλέντο και έφεση στο σκοράρισμα, που παίζει στην έδρα της. Για να κερδίσουμε οφείλουμε ως ομάδα να κάνουμε τις πνευματικές μας και σωματικές υπερβάσεις», τονίζει ο τεχνικός του Ρεθύμνου και συνεχίζει: «Ναι μεν κάναμε δύο νίκες επιβίωσης που τονώνουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση μας ως ομάδα. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Άρα δεν αλλάζει τίποτα στην ενεργοποίηση και την προσήλωση μας στον στόχο».

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20/04

ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου 16:45

Ρέθυμνο - Περιστέρι 16:45

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 16:45

Προμηθέας - Πανιώνιος 16:45

Κύμη - Λαύριο 16:45

Ήφαιστος Λήμνου - Άρης 16:45

*Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Χολαργός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα καθοριστεί από την εξέλιξη των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News