Με τον Παναθηναϊκό στις 17:00 το Ρέθυμνο

Αθλητισμός
Με τον Παναθηναϊκό στις 17:00 το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη αποστολή για το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου απέναντι στους αήττητους πρωτοπόρους…

Mε το παιχνίδι Ρέθυμνο- Παναθηναϊκός (17:00) συνεχίζεται η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Το ηθικό στο στρατόπεδο των «πράσινων» βρίσκεται στα ύψη, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Γκραν Κανάρια, που τους διατηρεί ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης στα play offs της Euroleague, με το «τριφύλλι» να ψάχνει το 17/17, που θα το διατηρήσει μόνο πρώτο και αήττητο στην Ελλάδα, απέναντι σε ένα Ρέθυμνο, που βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, με ρεκόρ 3-13.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ρικ Πιτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ματ Λοτζέσκι, Νίκο Παππά αλλά και στον Ντίνο Μήτογλου. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο ΝτεΣόν Τόμας που ανάρρωσε από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Aπό την άλλη οι γηπεδούχοι γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, καλούνται να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί. ««Αντιμετωπίζουμε τον αήττητο πρωτοπόρο και ένα εκ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης. Σε μια χρονική στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του την περιόδο αμφισβήτησης, έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα και έχει ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Θελουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει κατά προτεραιότητα να επιβραδυνουμε το επιθετικό τους τρανζίσιον και να περιορίσουμε αριθμητικά τις κατοχές του μέσα από τον έλεγχο των δικών μας ριμπάουντ πίσω και των λαθών μας μπροστά», τονίζει ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News