Πικραμένος από την ήττα του Ρεθύμνου ο Ζιάγκος

Μπάσκετ
Πικραμένος από την ήττα του Ρεθύμνου ο Ζιάγκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραδέχθηκε ωστόσο την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι στο «Μελίνα Μερκούρη»…

Πικραμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του Ρεθύμνου υπέστη μία ακόμη ήττα που κάνει δύσκολη τη θέση της, εμφανίστηκε μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, αμφίρροπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Νιώθουμε όλοι ότι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Ήμασταν εντός πλάνου στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Μας μένει φυσικά η πικρία για ακόμα μία ήττα εντός έδρας, η οποία πολλαπλασιάζεται όταν ερμηνεύουμε τα νούμερα που έχουμε μπροστά μας, τα οποία λένε πως ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας στα σουτ εντός πεδιάς, στα ποσοστά μας, στα αμυντικά ριμπάουντ, στο δημιουργικό σκέλος (ασίστ), που είχαμε σχεδόν διπλάσιο αριθμό», είπε ο τεχνικός του Ρεθύμνου και συνέχισε:

«Όμως δώσαμε 22 πόντους 2ης ευκαιρίας, ήτοι 12 επιθετικά ριμπάουντ στον ΠΑΟΚ και νομίζω αυτό το κομμάτι και τα πολύ μεγάλα σουτ από τον Χάτσερ μας στοίχισαν ξανά μία πολυπόθητη νίκη, που θα άλλαζε τα δεδομένα και ψυχολογικά και βαθμολογικά και αγωνιστικά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Ρεθύμνου για την εκπληκτική ατμόσφαιρα και την υποδειγματική συμπεριφορά του. Επίσης θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον Ηλία Παπαθεοδώρου που κρατάει την ομάδα ενωμένη σε μία ιδιαίτερη συνθήκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News