Ο Πιτίνο επιλέγει Κιλπάτρικ ή Νάναλι για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Ο Πιτίνο επιλέγει Κιλπάτρικ ή Νάναλι για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία με τους Κιλπάτρικ και Νάναλι, με τον Ρικ Πιτίνο να επιλέγει έναν εκ των δύο γκαρντ.

Πλέον, το… μπαλάκι είναι στα χέρια του Αμερικανού προπονητή, που θα πάρει μια σημαντική απόφαση για το ρόστερ του.  

O Νάναλι μπήκε στο κάδρο χθες όταν έμεινε ελεύθερος από τους Γουλβς, με τον Παναθηναϊκό να στρέφεται σε αυτόν όταν είδε ότι κόλλησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Κιλπάτρικ. Ενώ όμως οι επαφές προχώρησαν αρκετά, η αλλαγή γνώμης του Κιλπάτρικ έφερε πλέον τους πράσινους σε... δίλημμα, με τον Κιλπάτρικ πάντως να έχει σαφές προβάδισμα, αφού φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του παίκτη που έχει ζητήσει ο Πιτίνο.

Ο Νάναλι ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Καβάλα τη σεζόν 2012/13. Τα επόμενα χρόνια δοκίμασε να παίξει στο ΝΒΑ, υπέγραψε συμβόλαιο σε Ατλάντα και Φιλαντέλφια, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη, με κορυφαία στιγμή του την κατάκτηση της EuroLeague με την Φενέρμπαχτσε.

Την σεζόν 2017/18 είχε 8,8 πόντους σε 20,6 λεπτά κατά μέσο όρο με την τουρκική ομάδα. Την σεζόν που διανύουμε ο Νάναλι είχε μόνο 2,1 πόντους σε 4,9 λεπτά κατά μέσο όσο στη Μινεσότα, παίζοντας σε 13 αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News