Στην Ογκολογική Μονάδα και φέτος το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Στην Ογκολογική Μονάδα και φέτος το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοίρασε αγάπη η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου στα μικρά παιδιά…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings μοίρασε αγάπη, ευχές και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αντάλλαξε ευχές με τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στη Μονάδα και μοίρασε υπέροχα βιβλία αθλητικού περιεχομένου, προσφορά της MVPublications και του δημοσιογράφου Θανάση Ασπρούλια. Την ομάδα  υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κ. Εμμανουήλ Παπασάββας και η κα Γκέλυ Παφίλη από την Κοινωνική Υπηρεσία Συλλόγου Ελπίδα. Επίσης, τα παιδιά από το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ν.Π. «Αγία Σοφία» προσέφεραν μία Χριστουγεννιάτικη κάρτα στην ομάδα του Ρεθύμνου, την οποία είχαν επιμεληθεί οι μαθητές.

Τη Ρεθυμνιώτικη αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο προπονητής Βαγγέλης Ζιάγκος, οι παίκτες Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Τράβις Ντάνιελς, Κιθ Κλάντον, Δημήτρης Κουρέπης, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης και ο Στέλιος Καλαϊτζάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News