Ο Ζιάγκος στον πάγκο του Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Ο Ζιάγκος στον πάγκο του Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ρέθυμνο Cretan Kings βρίσκονται...αντιμέτωποι με ένα αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League.

Για την ακρίβεια δεν έχουν νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές! Ένα ξεκίνημα που είναι το χειρότερο στα χρόνια που αγωνίζεται η κρητική ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και βέβαια έχει φέρει "μαύρα σύννεφα" στον ουρανό της πόλης. Η λογική-ακόμα και στο μπασκετικό επίπεδο-λέει πως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται μια σημαντική αλλαγή. Και αν στο μπάσκετ αλλάζουν πιο εύκολα...και οι παίκτες και δη οι ξένοι, όταν "ο κόμπος φτάσει στο χτένι" αλλάζει και ο κόουτς!

Νέος τεχνικός λοιπόν στο Ρέθυμνο θα είναι ο Βαγγέλης Ζιάγκος που από τη μια μεγαλόνησο (Κύπρο) έρχεται στην άλλη (Κρήτη). Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον αξιόλογο τεχνικό, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου και θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τον Χολαργό.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο τεχνικός που πιστώνεται εν πολλοίς την περσινή παραμονή του Πανιωνίου στην Basket League επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ρεθύμνου, αντικαθιστώντας τον Σταύρο Μυκονιάτη.

Οι διοικούντες τη ρεθυμνιώτικη ομάδα αισιοδοξούν για επανεκκίνηση με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στην άκρη του πάγκου ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη μάχη για την παραμονή αφού μπορεί η ομάδα να έχει μείνει πίσω αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει ανατροπή δεδομένων.

Ο Ζιάγκος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κοουτσάρει για πρώτη φορά το Ρέθυμνο στην κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Χολαργό (24/11, 15:45) για την 7η αγωνιστική της Basket League.Κλείνοντας μπορούμε να δούμε όμως και τη χθεσινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ και παράλληλα να προσθέσουμε πως αν ο κόουτς Ζιάγκος το επιθυμούσε θα μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα της Λευκωσίας..

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή καλαθόσφαιρας Ανδρών κ. Βαγγέλη Ζιάγκο.

Η απόφαση πάρθηκε σήμερα μετά τη συνάντηση των δυο πλευρών. Ευχαριστήσουμε τον κ. Βαγγέλη Ζιάγκο για τη συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία»

Ο κόουτς Ζιάγκος έχει στο παρελθόν συνδέσει το όνομα του με το restart που έκανε η μπασκετική ΑΕΚ αλλά έχει εργαστεί και στη Δόξα Λευκάδος και στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News