Μυκονιάτης: «Τεράστια διαφορά δυναμικότητας, το αντιμετωπίσαμε σαν προπόνηση»

Μπάσκετ
Μυκονιάτης: «Τεράστια διαφορά δυναμικότητας, το αντιμετωπίσαμε σαν προπόνηση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του δήλωσε ο τεχνικός το Ρεθύμνου για το σημερινό ματς με το Ρέθυμνο...

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Ρεθύμνου στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, παρά την ήττα, έμεινε ο Σταύρος Μυκονιάτης.

Όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου στόχος ήταν το σημερινό ματς να αποτελέσει… εφαλτήριο για τη δύσκολη συνέχεια!

«Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Το αντιμετωπίσαμε ως προπόνηση για να μπούμε σε μεγαλύτερες ταχύτητες και να είμαστε ανταγωνιστικοί για να παλέψουμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση να μπουν στη διαδικασία», είπε αρχικά ο Μυκονιάτης.

Και πρόσθεσε: «Τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά και πολύ μεγάλος στόχος, θέλουμε να είμαστε βελτιωμένοι και να πάρουμε τα αποτελέσματα. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς θέλουμε οι ομάδες μας να πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη».

Όσο για τη διακοπή του πρωταθλήματος κι το αν είναι ευκαιρία για να δουλέψει η ομάδα του; «Σημαντική η διακοπή για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πράγματα και να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια που είναι σημαντική για εμάς», ήταν η απάντηση που έδωσε.

Χαρούμενος με την επιστροφή Λοτζέσκι ο Πασκουάλ 

Χαρούμενος για την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι, μετά από απουσία δύο εβδομάδων, δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο για την 4η αγωνιστική της Basket League.

«Άλλο ένα παιχνίδι τελείωσε σήμερα απέναντι στο Ρέθυμνο που του εύχομαι καλή τύχη. Ένα παιχνίδι που στα 18 πρώτα λεπτά παίξαμε αρκετά καλά. Μετά χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου. Αλλά διατηρήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήραμε την άνετη νίκη» τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.

Ερωτώμενος για την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι, απάντησε: «Όπως είπα και τις προάλλες δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι και η ομάδα πρέπει να βρίσκει λύσεις για κάθε απουσία. Είναι καλή είδηση ότι έχει επιστρέψει μαζί μας και σήμερα μπορέσαμε να δούμε αυτή τη διαφορά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News