Ξεκίνησε προετοιμασία με το Ρέθυμνο ο Γλυνιαδάκης

Αθλητισμός
Ξεκίνησε προετοιμασία με το Ρέθυμνο ο Γλυνιαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 36χρονος σέντερ βρέθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» και ξεκίνησε δουλειά.

Eνσωματώθηκε σήμερα στην προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης . Στον 10ο σταθμό της καριέρας του εντός Ελλάδας (Παναθηναϊκός, Πανελλήνιος, Περιστέρι, ΑΕΚ, Μαρούσι, Ολυμπιακός, Νέα Κηφισιά, ΠΑΟΚ, Κύμη οι εννέα προηγούμενοι) ο 36χρονος σέντερ βρέθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» και ξεκίνησε δουλειά.

"Πάντα είχα στο βάθος του μυαλού μου να επιστρέψω στην Κρήτη και να παίξω στο Ρέθυμνο. Χαίρομαι που έγινε φέτος αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας η οποία εκπροσωπεί το κρητικό μπάσκετ στα σαλόνια της Basket League και έχει μία σταθερά επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Προσωπικός στόχος είναι μονάχα να βοηθήσω την ομάδα και τίποτα άλλο πραγματικά. Με ενδιαφέρει να κερδίσουμε ομαδικά. Δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσω, αλλά όσο αγωνίζομαι θέλω να προσφέρω στο παρκέ και αυτό προσπαθώ να κάνω τα τελευταία χρόνια" ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γλυνιαδάκη.

ΖΟΡΝΤΑΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Τις πρώτες του δηλώσεις πραγματοποίησε και ο Τζόρνταν Ουάσινγκτον, ο οποίος σημείωσε πως θα πρέπει να «παλέψουν» για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος του Ρέθυμνο Cretan Kings. Αυτή είναι η 2η χρονιά μου στην Ευρώπη. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σχετικά με το στιλ παιχνιδιού που μου αρέσει είναι το σκληρό και επιθετικό παιχνίδι. Ελπίζω μέσα από την ομαδική προσπάθεια να αναδείξω το ταλέντο μου και να καταφέρω να εξελιχθώ όσο περισσότερο γίνεται».

ΚΕΒΙΝ ΜΠΡΕΪΣΙ – ΝΤΕΪΒΙΣ

Από τη μεριά του, ο Κέβιν Μπρέισι – Ντέβις δήλωσε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να εξελιχθώ και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει όσο περισσότερες νίκες μπορεί για να βρεθεί μέσα στους στόχους της. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο συγκαταλέγεται στα καλύτερα της Ευρώπης. Μπορεί να μη γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings αλλά ξέρω πως βρίσκεται σταθερά στην 1η κατηγορία, έχοντας αναδείξει πολλούς παίκτες».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης είναι ένα από τα νέα μέλη της ομάδας μας δηλώνοντας έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της. «Ο ερχομός μου στο Ρέθυμνο και το να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Basket League ήταν η επιθυμία μου. Πόσο μάλλον το Ρέθυμνο που είναι ένα, ίσως και δύο σκαλοπάτια πιο πάνω από την περυσινή μου ομάδα (σ.σ. Τρίκαλα). Νέος στόχος για μένα, νέες προσδοκίες και είμαι εδώ για να ανταπεξέλθω σε ό,τι χρειαστεί.

Είμαστε μία νέα ομάδα και τώρα σιγά-σιγά γνωριζόμαστε με τα παιδιά. Παραδοσιακά το Ρέθυμνο κυνηγάει την είσοδο στα πλέι οφ και ευελπιστώ πως και φέτος θα είμαστε μέσα σε αυτές τις θέσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News