Η κλήρωση της Basket League 2018-19

Μπάσκετ
Η κλήρωση της Basket League 2018-19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κλήρωση της Basket League 2018-2019 πραγματοποιήθηκε, με το τζάμπολ της νέας αγωνιστικής περιόδου να ορίζεται στις 6 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον  νεοφώτιστο Ήφαιστο Λήμνου, ενώ ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο -άδειο λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ τον επίσης νεοφώτιστο Χολαργό. Την ίδια ώρα το Ρέθυμνο θα αγωνιστεί στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν θα πραγματοποιηθεί τη 2η αγωνιστική ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ το πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" είναι προγραμματισμένο για την 6η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Cretan Kings

ΓΣ Περιστερίου - AEK

Κολοσσός – Προμηθέας Πάτρας

Ολυμπιακός – ΑΕ Χολαργός

Πανιώνιος  – Κύμη

Παναθηναϊκός – Ήφαιστος Λήμνου

Λαύριο – Άρης

Οι «αιώνιοι» θα συγκρουστούν για πρώτη φορά στο νέο πρωτάθλημα στις 17 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ  για την 6η Αγωνιστική, ενώ το ματς του ΣΕΦ για την 19η Αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου. Το παιχνίδι του Νοεμβρίου θα γίνει παρουσία κόσμου αφού οι πράσινοι θα έχουν εκτίσει την ποινή των 3ων αγωνιστικών που τους έχουν επιβληθεί από τον 5ο τελικό του πρωταθλήματος ακόμη και αν η έφεση που έχουν καταθέσει απορριφθεί.

Πράσινοι και ερυθρόλευκοι, πάντως, θα έχουν ήδη μονομαχήσει άλλη μια φορά ως τότε, καθώς θα αναμετρηθούν  πάλι στο ΟΑΚΑ στις 9 Νοεμβρίου για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News