Κοσμοσυρροή στο τελευταίο αντίο του Γιαννακόπουλου - Παρών και ο Μαρινάκης

Μπάσκετ
Κοσμοσυρροή στο τελευταίο αντίο του Γιαννακόπουλου - Παρών και ο Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών τέθηκε η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 89 ετών, ενώ το μεσημέρι τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

O πολιτικός κόσμος «παρέλασε» στη Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να «αποχαιρετήσει» τον Παύλο Γιαννακόπουλο, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι παρουσίες των Κώστα Καραμανλή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Φώφη Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη.

Στον Ναό κατέφθασαν επίσης οι «ισχυροί άνδρες» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ στεφάνι απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο είπαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, όπως και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Πεδουλάκης, κ.α.

Ήδη από τις 8 το πρωί πλήθος κόσμου έφτανε στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετίσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ανάμεσά τους και ο πρώην προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του εκλιπόντος τονίζει ότι όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό του Αγίου Ελευθερίου που βρίσκεται εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών, έως τη 1.30 το μεσημέρι.

Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.

Πηγή: kathimerini.gr

Φωτογραφίες: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News