default-image

Στο ΣΕΦ σήμερα ο δεύτερος τελικός των «αιωνίων»

Μπάσκετ
Στο ΣΕΦ σήμερα ο δεύτερος τελικός των «αιωνίων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικοί πρωταθλήματος… πράξη δεύτερη σήμερα στις 19:00 (Cosmotesports) στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό με νέα πλέον ψυχολογία μετά το break στο ΟΑΚΑ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που ασφαλώς αναζητά αντίδραση.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν άριστα πως για να έχει αξία το break της Κυριακής θα χρειαστεί να κερδίσουν και απόψε στο ΣΕΦ. Αν τα καταφέρουν, θα αγκαλιάσουν το πρωτάθλημα αφού μόλις μια φορά στα 25 προηγούμενα χρόνια έχει ανατραπεί 2-0 στους τελικούς, έστω και με τους ίδιους τους «ερυθρόλευκους» θύματα το 2002 απέναντι στην ΑΕΚ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ έχει καλέσει τον κόσμο που θα κατακλύσει το ΣΕΦ να έχει κόσμια συμπεριφορά για να μην πληγεί η προσπάθεια της ομάδας, καθώς στις τάξεις του Ολυμπιακού θεωρούν πως ίσως οι «πράσινοι» βρουν την παραμικρή αφορμή για να φύγουν από το γήπεδο. 

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ασφαλώς απογοήτευση και προβληματισμός για την ήττα στον πρώτο τελικό. Ό,τι με κόπο έχτιζε όλη τη σεζόν η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ γκρεμίστηκε σε μια βραδιά και πλέον είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τουλάχιστον μια φορά στο ΣΕΦ για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Παρά τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας οι «πράσινοι» πιστεύουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Είναι ακόμη άγνωστο, αλλά σίγουρα πιθανό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας στο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News