Κρίνονται τα εισιτήρια για την 4άδα στα play offs της Basket League

Αθλητισμός
Κρίνονται τα εισιτήρια για την 4άδα στα play offs της Basket League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη 2η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Σάββατο ο α’ γύρος των play offs της Basket League, η οποία μπορεί να αποδειχτεί φινάλε τις χρονιάς για κάποιες ομάδες.

Οι ομάδες που έχουν το πλεονέκτημα έδρας ξεκίνησαν με νίκες την περασμένη Τετάρτη κι έτσι χρειάζονται μία ακόμη νίκη για να προκριθούν στον επόμενο γύρο.

Η αρχή θα γίνει στις 16:00 με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων. Στο πιο ενδιαφέρον ματς, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 4) στο ΟΑΚΑ γνωρίζοντας ότι με ήττα αποκλείεται από τη συνέχεια καθώς ηττήθηκε στην Πυλαία με 78-74. Την ίδια ώρα ο Κολοσσός υποδέχεται (ΕΡΤ1) τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε κάνει επίδειξη δύναμης στο πρώτο ματς νικώντας με 96-65.

Στις 18:00 (ΕΡΤ1) η Κύμη φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος δυσκολεύτηκε στο πρώτο ματς να κάμψει την αντίσταση των σημερινών γηπεδούχων νικώντας στο ΣΕΦ με 78-75. Τέλος, η αυλαία θα πέσει στις 20:00 (ΕΡΤ2) οπότε και το Λαύριο υποδέχεται τον Προμηθέα σ’ ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, όπως ήταν και το πρώτο που βρήκε, όμως νικητές τους Αχαιούς με 75-70.

Εφόσον χρειαστούν τρίτα ματς, θα γίνουν τη Δευτέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16.00 Κολοσσός Ρ.-Παναθηναϊκός Συμεωνίδης-Θεονάς-Πιτσίλκας (Ξάνθος)

16.00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Σχινάς-Σώμος-Παναγιώτου (Ντάβαρης)

18.00 Κύμη-Ολυμπιακός Διαμαντής-Μαλαμάς-Κάρδαρης (Δεσάρτης)

20.00 Λαύριο-Προμηθέας Π. Αναστόπουλος Π.-Δεσλής-Παντελίδης (Παλάτος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News