default-image

Δύσκολη αποστολή αύριο για το Ρέθυμνο Cretan Kings κόντρα στον Άρη

Μπάσκετ
Δύσκολη αποστολή αύριο για το Ρέθυμνο Cretan Kings κόντρα στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι και πιο σημαντικό θα δώσει αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings για την είσοδο στα πλέι οφ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League. Το τζάμπολ της αναμέτρησης με τον Άρη θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 .

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας Δημήτρης Μητρόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αυριανής αναμέτρησης, τονίζοντας πως η συγκέντρωση θα παίξει τον καταλυτικότερο ρόλο. «Με την ιστορία που κουβαλάει ο Άρης και έχοντας τον κόσμο δίπλα του το παιχνίδι θα είναι σίγουρα δύσκολο για εμάς. Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά στο αμυντικό κομμάτι. Αν τα παιδιά είναι έτοιμα σωματικά και ψυχικά θα έχουμε πολλές ελπίδες για τη νίκη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία ομάδα όταν αγωνίζεται στο Αλεξάνδρειο.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά γιατί οι λεπτομέρειες είναι πάντα σημαντικές σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Άλλωστε από αυτές τις λεπτομέρειες έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες φέτος να φύγουμε νικητές σε εκτός έδρας ματς. Είναι κομβικό αυτό το παιχνίδι γιατί αν το κερδίσουμε κατά 90% θα πάρουμε την πρόκριση για τα πλέι οφ».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο αρχηγός Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στον πόντο εκτός έδρας, οπότε για μας θα είναι πολύ σημαντικά τα τελευταία λεπτά του ματς εφόσον είμαστε κοντά στο σκορ. Από κει και πέρα ο Άρης γνωρίζουμε ότι παίζει πολύ σκληρά στην άμυνα και εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό και να είμαστε δυνατοί πρώτα πνευματικά και μετά σωματικά για να μπορέσουμε να πάρουμε το «διπλό». Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν πηγαίνω ποτέ με τη λογική ότι μπορεί να χάσουμε.

Οι νέες προσθήκες θεωρώ πως θα μας βοηθήσουν αρκετά. Εκτός των άλλων είναι και καλοί αμυντικοί, κάτι που έλειπε από την ομάδα μας. Τώρα αυτό που μένει είναι το αν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην πίεση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News