default-image

Μάχη για την παραμονής την 21η αγωνιστική της Basket League

Μπάσκετ
Μάχη για την παραμονής την 21η αγωνιστική της Basket League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 21η αγωνιστική της Basket League τόσο για τις ομάδες που παλεύουν για την πρόκριση στα πλέι οφ όσο και γι’ αυτές που μάχονται για την παραμονή.

Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά στις ομάδες που θα παραμείνουν στην κατηγορία. Πέραν των Τρικάλων που μόνο με θαύμα θα σώσουν τη χρονιά, υπάρχουν άλλες τέσσερις ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία. Άρης, ΓΣΛ/Φάρος, Κόροιβος και Πανιώνιος θα τα δώσουν όλα για την παραμονή.

Ο ΓΣΛ/Φάρος υποδέχεται τον Κολοσσό στις 16:30 γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη. Φυσικά το έργο του θα είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στους ανεβασμένους Ροδίτες. Την ίδια ώρα ο Κόροιβος δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ σ’ ένα επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι που η εξέλιξή του θα κρίνει πολλά. Στο τρίτο παιχνίδι που ξεκινά στις 16:30 η Κύμη υποδέχεται τα Τρίκαλα έχοντας τον τίτλο του φαβορί καθώς η ομάδα των Τρικάλων μετρά δέκα συνεχόμενες ήττες.

Η αυλαία θα πέσει σήμερα στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται στις 18:30 το Λαύριο σ’ ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται μόνιμα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται τη νίκη για να έχουν βάσιμες ελπίδες για την παραμονή τους. Φυσικά το Λαύριο μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι έχοντας μία εξαιρετική πορεία φέτος στο πρωτάθλημα.

Από το  αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι του Προμηθεά με το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο ξεκινά στις 17:00. Οι Ρεθυμνιώτες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Άρης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο 31 Μαρτίου

ΕΑΚ Νεάπολης 16:30 ΓΛ Φάρος-Κολοσσός

ΠΑΟΚ 16:30 ΠΑΟΚ-Κόροιβος

ΚΓ Καμπούρης 16:30 Κύμη-Τρίκαλα

Ν. Σμύρνης 18:30 Πανιώνιος-Λαύριο

Κυριακή 1 Απριλίου

ΔΑΚ Τόφαλος 17:00 Προμηθέας-Ρέθυμνο

ΣΕΦ 19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Δευτέρα 2 Απριλίου

ΟΑΚΑ 18:00 Παναθηναϊκός-Άρης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News