default-image

Μυκονιάτης: Στόχος η νίκη, χωρίς άγχος απέναντι στον Προμηθέα

Μπάσκετ
Μυκονιάτης: Στόχος η νίκη, χωρίς άγχος απέναντι στον Προμηθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο τη νίκη και το μεγάλο «διπλό» θα ταξιδέψει στη Πάτρα το Ρέθυμνο Cretan Kings για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Προμηθέα, όπως ανέφερε ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Στάυρος Μυκονιάτης, αναφορικά με την αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 01/04, 17:00 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο βοηθός προπονητή του Ρεθύμνου, χαρακτήρισε τον Προμηθέα ως μια πολύ δυνατή ομάδα, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για τη δεύτερη σερί νίκη, η οποία  θα ανυψώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών, μετά και την επιστροφή στις επιτυχίες στην προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στον Φάρο.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ανέφερε ότι το Ρέθυμνο Cretan Kings θα παρουσιασεί χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα και θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επιστρέψαμε στις επιτυχίες έπειτα πολλές προσπάθειες. Την χρειαζόμασταν πολύ, ενώ και στα προηγούμενα παιχνίδια φτάσαμε πολύ κοντά σε μία νίκη. Οπωσδήποτε η κατάκτηση του δίποντου μας απελευθέρωσε ψυχολογικά, δίνοντας μας τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια χωρίς το άγχος της επιτακτικής νίκης. Θεωρώ πως στο Κυριακάτικο ματς θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι.

Αύριο αναχωρούμε για την Πάτρα για να αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα. Μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα, το οποίο αποδεικνύεται κοιτώντας τον βαθμολογικό πίνακα. Το ρόστερ του είναι εξαιρετικό, με βάθος, που δίνει την ευκαιρία στον προπονητή του να δοκιμάζει πολλά σχήματα. Ιδιαίτερα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος για αυτό το παιχνίδι. Πάμε να βγάλουμε τις αρετές μας επιθετικά και αμυντικά και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Ο στόχος φυσικά είναι η νίκη, αφού ψάχνουμε ένα μεγάλο «διπλό», ώστε να ανέβουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News