Κομβικό το αυριανό ματς του Ρεθύμνου με τον Φάρο

Μπάσκετ
Κομβικό το αυριανό ματς του Ρεθύμνου με τον Φάρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες θα αγωνιστεί αύριο το Ρέθυμνο Cretan Kings, αντιμετωπίζοντας τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16.30 στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας Δημήτρης Μητρόπουλος, σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε «τελικό» το αυριανό ματς, τονίζοντας πως θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα.

«Το επόμενο παιχνίδι είναι ένας τελικός για μας. Οι 5 συνεχόμενες ήττες και μάλιστα εκείνες που ήρθαν στα τελευταία δευτερόλεπτα μας έχουν αφήσει μία πικρή γεύση. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό στην έδρα μας σε ένα κομβικό ματς εναντίον του Φάρου. Είναι μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με εκείνη που αντιμετωπίσαμε στον α’ γύρο.

Έχει ενισχυθεί με καλούς παίκτες όπως ο Μπαρτ. Στην έδρα μας πρέπει να μπούμε δυνατά και να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό. Η ομάδα έχει πεισμώσει γιατί σχεδόν όλες οι ήττες έχουν έρθει άδικα για μας, παίζοντας καλά και στο Λαύριο και στην Αμαλιάδα και με τον ΠΑΟΚ. Για αυτόν τον λόγο τα παιδιά προπονούνται σκληρά ώστε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News