Με στόχο τη νίκη στην Πυλαία το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Με στόχο τη νίκη στην Πυλαία το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ταξιδεύει σήμερα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο (18.30) θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Στόχος της ομάδας μας είναι η επιστροφή στις νίκες, σε ένα πολύ δύσκολη ματς, γνωρίζοντας τον τρόπο για να τα καταφέρει, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Μάλκολμ Άρμστεντ. «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί των τελευταίων τεσσάρων παιχνιδιών.

Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, πραγματοποιώντας πολύ καλή προετοιμασία. Η διάθεση και η ενέργεια μας είναι σε υψηλό επίπεδο και θεωρώ πως μπορούμε να φύγουμε με το «διπλό». Φυσικά κλειδί θα είναι ο ρυθμός τον οποίο και θα πρέπει να ελέγξουμε. Στο παιχνίδι του α’ γύρου ηττηθήκαμε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε να φέρουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Θεωρώ η άμυνα μας θα πρέπει να είναι πιο σκληρή για να μεταφέρουμε αυτήν την ενέργεια στην επίθεση.

Σχετικά με τα πλέι οφ είναι νωρίς για να μιλάμε, αν και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε για αυτό επέλεξα να έρθω σε αυτήν την ομάδα. Γιατί είναι από εκείνες που παραδοσιακά συνεχίζουν μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News