Χριστοδούλου: Ισχυρό κίνητρο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ
Χριστοδούλου: Ισχυρό κίνητρο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Ρεθύμνου, δίνει το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως τονίζει ο Ανδρέας Χριστοδούλου που τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να κάνουν μία καλή εμφάνιση ώστε να ανεβάσουν την ψυχολογία τους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο παίκτης του Ρεθύμνου στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά είμαι στη δυσάρεστη θέση να γράψω για μία ήττα. Μία ήττα που δε μας άξιζε σύμφωνα με την εικόνα μας σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Στο κλειστό της Λαυρεωτικής είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να φύγουμε με το “διπλό” και να παραμείνουμε σε “τροχιά” πλέι οφ. Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος, αφού σε ακόμη ένα ματς που κρίνεται στο τελευταίο σουτ, δε μπορέσαμε να είμαστε εμείς οι νικητές.

Τόσο στην Αμαλιάδα, όσο και στο Λαύριο ήμασταν “διαβασμένοι”, παίξαμε στα ίσια, αλλά το φινάλε δε μας βρήκε με το “δίποντο”, έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος για τον μεγάλο στόχο μας.

Το πρόγραμμα είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούμε για να έχουμε ελπίδες. Αύριο θα φιλοξενήσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός και πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να δυσκολέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους αντιπάλους μας. Άλλωστε μία ακόμη καλή εμφάνιση θα μας δώσει την απαραίτητη ψυχολογία για να συνεχίσουμε αναλόγως. Το σίγουρο είναι πως θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και είναι κάτι που ευχαριστεί κάθε αθλητή. Άλλωστε το ότι παίζουμε ενάντια στην περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκας είναι από μόνο του ένα ισχυρό κίνητρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News