Κεκλεισμένων των θυρών το Άρης-ΠΑΟΚ

Μπάσκετ
Κεκλεισμένων των θυρών το Άρης-ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άρης πλήρωσε τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με το Λαύριο

Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Άρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ καθώς ο αθλητικός δικαστής του επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων του στο παιχνίδι με το  Λαύριο για την Basket League.

Επίσης οι «κίτρινοι» καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 3.500 ευρώ. Πέραν του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει και η αναμέτρηση με τον Προμηθέα στις 24/3.

Αναλυτικά, η απόφαση:

«1) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, το οποίο εκφέρθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων «ΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ», που διεξήχθη στις 14.02.2018.

2) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για επεισόδια των οπαδών της, εντός του αγωνιστικού χώρου, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα της καλαθόσφαιρας και δεν οδήγησαν στην οριστική διακοπή αγώνα, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω αναμέτρησης, αποκλεισμό της έδρας της ομάδας της για δυο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ως άνω αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News