default-image

Προς την έξοδο από το Ρέθιυμνο ο Κώστας Φλεβαράκης

Μπάσκετ
Προς την έξοδο από το Ρέθιυμνο ο Κώστας Φλεβαράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν καν πιάσει δουλειά ο Κώστας Φλεβαράκης φαίνεται να αποτελεί παρελθόν για το Ρέθυμνο Cretan Kings. Ο έμπειρος τεχνικός και η διοίκηση της ομάδας βρίσκονται στα… χαρακώματα καθώς παρουσιάστηκαν σημαντικές διαφωνίες που οδηγούν στο «διαζύγιο».

Να υπενθυμίσουμε ότι η κρητική ομάδα έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση των Φιτζπάτρικ, Έντουαρντς, Βίλιαμσον και Τάλτον κατόπιν εισηγήσεως του Κώστα Φλεβαράκη, όμως άλλος θα κληθεί να συμπληρώσει το ρόστερ και να οδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν στην Α1 κατηγορία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αντικαταστάτης του Φλεβαράκη θα είναι ο Κύπριος Τόνυ Κωνσταντινίδης, ο οποίος θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους προπονητές της χώρας του. Ο Κωνσταντινίδης έχει κατακτήσει τα πάντα στη Μεγαλόνησο με την ΕΘΑ και τον ΑΠΟΕΛ, ενώ μετρά αρκετές επιτυχίες και με τη ρουμάνικη Ροβινάρι, φτάνοντας μέχρι το Final4 του Eurochallenge. Η λήξη της περυσινής σεζόν τον βρήκε στον πάγκο της Σιγκάλ Πρίστινα, την οποία ανέλαβε στα μέσα της χρονιάς και την οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ στο Κόσοβο. Αυτή, ωστόσο, θα είναι η πρώτη φορά που θα κάτσει σε πάγκο ελληνικής ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News