Μπάσκετ Α1

Sold out το ΟΑΚΑ στην αυλαία του Διαμαντίδη

Sold  out σημειώθηκε στα εισιτήρια του 4ου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, την Δευτέρα στις 19:30, στο τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη στην έδρα των πρασίων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τέταρτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 30/5/2016 και ώρα 19.30. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού απέδειξαν για ακόμη μία φορά εμπράκτως την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, εξαντλώντας τα εισιτήρια σε λιγότερο από 24 ώρες, γι' αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Είμαστε σίγουροι πως οι φίλοι του "τριφυλλιού" θα επιδείξουν για ακόμα μια φορά ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και την ιδέας του Παναθηναϊκού μας. Με τη φωνή τους και μόνο θα σπρώξουν την ομάδα στη νίκη στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του μεγάλου αρχηγού μας, Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ. Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό".

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού ο μοναδικός παίκτης που απέχει από τις προπονήσεις είναι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Σχόλια