Μπάσκετ Α1

Στο ΣΕΦ για το ντέρμπι οι Αντεντοκούμπο

Στο ΣΕΦ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό βρέθηκαν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντεντοκούμπο και μιλώντας στον ΟΤΕ TV δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους από την ατμόσφαιρα που συνάντησαν.

Υπάρχει φοβερή ατμόσφαιρα εδώ. Έχουμε καιρό να έρθουμε στο ΣΕΦ, όμως γίνεται ένα πολύ καλό παιχνίδι και η ατμόσφαιρα είναι τρομερή" είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε ερώτηση για τις προβλέψεις τους ο Θανάσης απέφυγε να επιλέξει νικητή λέγοντας "Δεν θέλουμε να κάνουμε προβλέψεις. Οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές και παίζουν ωραίο μπάσκετ. Εμείς είμαστε παίκτες, όχι προπονητές".

Την ερχόμενη Κυριακή στη Γκράβα θα λάβει χώρα ακόμα ένα Antetokoumbros μόνο που αυτή φορά θα υπάρχει κι ένας εκλεκτός καλεσμένος, ο Κρίσταπς Πορζίγκις. "Ο Γιάννης είχε τον Παπαλουκά στη Θεσσαλονίκη κι έτσι αποφάσισα να φέρω έναν πρώην συμπαίκτη μου. Θα είναι και ο Πορζίγκις μαζί μου την Κυριακή.

 Ο Γιάννης λέει ότι δεν νομίζει ότι θα αλλάξει πολλά, όμως εγώ σας λέω ότι θα γίνει χαμός. Την Κυριακή σας περιμένουμε όλους στη Γκράβα. Το παιχνίδι θα είναι χωρίς εισιτήριο. Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη ήταν τρομερό και μας άρεσε πολύ" είπε ο Θανάσης Αντετοκούμπο προαναγγέλοντας μία σπουδαία μάχη.

Σχόλια