Μπάσκετ Α1

Ικανοποιημένος ο Σφαιρόπουλος από το ματς στο Ρέθυμνο

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με το Ρέθυμνο, εξέφρασε την ικανοποίηση του από την προσπάθεια των παικτών του τόσο στη Βιτόρια όσο και στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

"Ξέραμε πως θα έχουμε μια δύσκολη αποστολή σήμερα γιατί το Ρέθυμνο είναι αθλητική ομάδα που παίζει με ενέργεια και θέλαμε να σταματήσουμε τον ρυθμό τους. Πιστεύω πως σε γενικές γραμμές το καταφέραμε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Το ίδιο και προς το τέλος του δεύτερου ημιχρόνου.

Πήραμε μια σημαντική διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και γενικά είχαμε τον έλεγχο του ματς. Το Ρέθυμνο έκανε μια πολύ καλή τρίτη περίοδο, χάσαμε πολλά ριμπάουντ σε εκείνο το σημείο, αλλά έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα να κρατήσουμε τη διαφορά ψηλά. Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως θέλαμε να εξελιχθεί.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ανταποκρίθηκαν στο 100% σε αυτά τα δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Καταφέραμε αυτό που θέλαμε καθώς όσοι έρχονταν από τον πάγκο έδιναν το 100% και αυτό είναι που ζητάμε από κάθε παίκτη σε κάθε ματς".

Σχόλια