default-image

Σκουρτόπουλος: "Δεν έχω παράπονο, μόνο το ποσοστό στις βολές"

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: "Δεν έχω παράπονο, μόνο το ποσοστό στις βολές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό αφ΄ ενός αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του, αφ΄ ετέρου όμως στάθηκε στις πολλές χαμένες ελεύθερες βολές: "Συγχαρητήρια στον Γιάννη και τους παίκτες του Ολυμπιακού, όχι μόνο για απόψε, αλλά για ό,τι παρουσιάζουν εδώ και καιρό. Εγώ είπα στα παιδιά πως είχαν απέναντι τους μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και ζήτησα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι τους.

Δεν έχω παράπονο, μόνο το κακό μας ποσοστό στις βολές. Κοιτάμε τη συνέχεια. Μας κυνηγάει ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τώρα κοιτάζουμε να βρούμε εκτός έδρας νίκες και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ".

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Σον Τζέιμς, τόνισε: "Κάναμε κάποια λάθη γενικά και χαρίσαμε κάποια ριμπάουντ, αλλά συγκεντρωτικά νομίζω πως παίξαμε καλά και είχαμε τον σωστό ρυθμό".

Ο παίκτης του Ρεθύμνου, Ντάριους Κάρτερ, είπε: "Όπως είπε και ο Σον, όλη την εβδομάδα ξέραμε πως θα είναι ένα ματς που θα κρινόταν στις σωματικές επαφές και δουλέψαμε γι' αυτό. Εμείς παίξαμε ως ομάδα, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το καταφέραμε, αλλά στο δεύτερο το κάναμε σε μεγάλο βαθμό και κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζουμε…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News