default-image

Χαρούμενος ο MVP Στόουν…

Μπάσκετ
Χαρούμενος ο MVP Στόουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο Cretan Kings πανηγύρισε την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στην Καβάλα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τάιλερ Στόουν, ο οποίος συγκέντρωσε 35 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία του ΕΣΑΚΕ και αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Κι αυτό γιατί σε 37 λεπτά συμμετοχής είχε  23 πόντους (1/1 βολές, 8/9 δίποντα και 2/6 τρίποντα), 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κοψίματα, 2 κλεψίματα και 4 κερδισμένα φάουλ.

Ο Στόουν σε δηλώσεις του στο esake.gr τόνισε ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανάδειξη του σε MVP, ενώ επεσήμανε πως πιστεύει στην ομάδα, η οποία όπως πρόσθεσε έχει πολλή ταλέντο. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που αναδείχθηκα MVP. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να παίζω και να δουλεύω σκληρά και να κάνω ότι χρειάζεται για να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει.

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος χάσαμε κάποιους αγώνες αλλά το ηθικό της ομάδας παραμένει υψηλό. Ο κάθε ένας μέσα στην ομάδα προσπαθεί σκληρά και να εφαρμόσει πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας, με στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλο και στην βελτίωση μας κάθε αγωνιστική.

Σαν ομάδα θεωρώ πως έχουμε πολλή ταλέντο. Έχουμε σωστή νοοτροπία και δουλεύουμε ομαδικά με στόχο να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της BasketLeagueΣΚΡΑΤΣ.

Η Ελληνική λίγκα θεωρώ πως είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές στην Ευρώπη. Διαθέτει πολλές καλές ομάδες, ενώ μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα εκπροσωπείται από 5 ομάδες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι στην BasketLeagueΣΚΡΑΤΣ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News