default-image

Σκουρτόπουλος: Ήταν μάθημα η ήττα από τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: Ήταν μάθημα η ήττα από τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πολύ καλό μάθημα ήταν για το Ρέθυμνο το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο κόουτς της κρητικής ομάδας κράτησε τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια το σύνολο που έχει «χτίσει» φέτος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη και την μέχρι τώρα πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βλέπω έναν Παναθηναϊκό πολύ ισχυρό. Ο κόουτς και οι συνεργάτες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και ξέρετε όλοι ότι στην Ευρώπη είμαστε φίλαθλοι των ομάδων αυτών.

Στο παιχνίδι μας μπήκαμε με πολύ μεγάλη διάθεση. Πιστεύω ήμασταν αρκετά καλά διαβασμένοι σε κάποιες ας το πούμε αδυναμίες του Παναθηναϊκού και μπορέσαμε να προηγηθούμε. Δυστυχώς κατά την διάρκεια του αγώνα και οι απουσίες μας και η κακή λειτουργία που ήρθε από την καλή άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μας επέτρεψε να τον κοιτάξουμε στα "μάτια" για περισσότερη ώρα και να κλείσουμε με ένα καλύτερο τρόπο γιατί το τελικό σκορ πιστεύω ότι μας αδικεί. Για μας μόνο να μάθουμε από αυτό το ματς. Έτσι είπα και στα παιδιά. Πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε στην συνέχεια, καθώς έχουμε 6-7 παιχνίδια πολύ σημαντικά για το μέλλον το δικό μας στην Λίγκα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε».

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Ρέλφορντ είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Νομίζω ότι ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο στο πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση και ήμασταν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει. Πίεσε πολύ στην άμυνα. Είχαμε σκοράρει για 12 λεπτά 13 πόντους. Κάναμε αρκετά λάθη και επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να τρέξει. Έβαλαν μεγάλα σουτ και το σκορ άνοιξε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News