default-image

Τζόρτζεβιτς: Η άμυνα έδωσε τη νίκη

Αθλητισμός
Τζόρτζεβιτς: Η άμυνα έδωσε τη νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα σκληρό πρόσωπο στην άμυνα και έτσι έφτασε στη νίκη επί του Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Ξέραμε ότι η έδρα ήταν πολύ δύσκολη και το Ρέθυμνο έχει μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν είχαμε σήμερα τον Βλάντο στην διάθεσή μας και χάσαμε με τραυματισμό τον Κούζμιτς. Η ομάδα του Ρεθύμνου έπαιξε πολύ ένας εναντίον ενός και ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Πήγαμε στα αποδυτήρια. Είχαμε κάποιες εντάσεις. Επιστρέψαμε στην επανάληψη και τα παιδιά έδειξαν πραγματικά ένα σκληρό πρόσωπο στην άμυνα και καταφέραμε και κερδίσαμε», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από τη μεριά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανάφερε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τιμώρησε τα λάθη μας στην άμυνα και έτσι έχτισε μία καλή διαφορά στο ημίχρονο. Στο ημίχρονο ο κόουτς μας ηρέμησε. Μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε. Τρέξαμε το γήπεδο. Βάλαμε τα σημαντικά σουτ και έτσι πήραμε μία διαφορά 20 πόντων στο τέλος. Εύχομαι καλή σεζόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News