default-image

Χαμηλοί οι τόνοι από Τζόρτζεβιτς

Αθλητισμός
Χαμηλοί οι τόνοι από Τζόρτζεβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμηλοί οι τόνοι από Τζόρτζεβιτς

Δε θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού... Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν εμφανώς χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό και έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την προσπάθεια.

Ωστόσο, επειδή ακόμα είναι... αρχή της σεζόν, ο εμβληματικός Σέρβος κρατά χαμηλά την μπάλα και δεν πετάει στα σύννεφα. Αφότου, βέβαια, εξήρε το εγκώμιο του Καλάθη, τον οποίο χαρακτήρισε ηγέτη του συνόλου που χτίζει, ανέλυσε το πώς αντιμετωπίστηκε ο Καλάθης, ο οποίος έμεινε πολύ χαμηλά και μακριά απ' τον καλό του εαυτό...

Οι δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς :

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, για να αρχίσουμε τη σεζόν με τον τρόπο αυτό. Η απουσία του κόσμου μάς βοήθησε, αλλά σε κάθε περίπτωση παίξαμε με τον πρωταθλητή εκτός έδρας, μια ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά και με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Εμείς αντιδράσαμε με το σωστό τρόπο από την αρχή, ματσάραμε την ενέργεια του Ολυμπιακού και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί εμφανιστήκαμε έτοιμοι, οι παίκτες μου πήραν τα μηνύματα που τους έδωσα και το έκαναν αυτό έχοντας λίγες προπονήσεις όλοι μαζί. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια καλή χημεία και πιστεύω πως θα γίνουμε μια μαχητική ομάδα. Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Πρίντεζη και τον Λοτζέσκι σε κάποιες στιγμές, αλλά γενικά κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα και κρατήσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο τον Ολυμπιακό για πολλή ώρα χωρίς καλάθι. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας και δουλειά μου είναι να κρατήσουμε τα πόδια στη γη σκεφτόμενοι τα επόμενα ματς. Είμαστε στην αρχή ενός μεγάλου δρόμου».

Για τον Καλάθη: «Ο Νικ είναι ο ηγέτης μας. Ζητά διαρκώς περισσότερες πληροφορίες για να γίνει ο ηγέτης που θέλουμε. Μας βοήθησε πολύ και δείχνει πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, ένα πολύ θετικό σημάδι για μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής του και μαθαίνω κάτι από αυτόν».

Για την αντιμετώπιση του Σπανούλη: «Φυσικά και είχαμε ετοιμάσει κάποια πράγματα για να αντιμετωπίσουμε έναν παίκτη τέτοιας κλάσης. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά, ήταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να σταματήσουμε τον ηγέτη τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Νικ και τον Μήτσο, που τον περιόρισαν, αλλά και στους άλλους που βοήθησαν στην άμυνα. Ακόμη και οι ψηλοί μας έκαναν πολύ καλή δουλειά στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ. Ο Κούζμιτς βοήθησε πολύ, ήταν ένα από τα κλειδιά για μας στην άμυνα σήμερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News