default-image

Σκουρτόπουλος: «Δεν είμαστε όσο έτοιμοι πρέπει»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Δεν είμαστε όσο έτοιμοι πρέπει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings έχουν ρεπό σήμερα και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που διεξάγεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε τη δυνατότητα να δει την ομάδα του στα δύο φιλικά με το Λαύριο και την Κηφισιά χθες και προχθές, όμως θεωρεί ότι ακόμα χρειάζεται πολλή δουλειά για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως τόνισε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Στο παιχνίδι με την Κηφισιά η «εικόνα» μας ήταν σαφώς καλύτερη αλλά το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο. Η ομάδα έχει παίξει πολύ λίγα φιλικά. Δεν είμαστε έτοιμοι στον βαθμό που θα θέλαμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αυτό οφείλεται στα λίγα φιλικά, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα οι παίκτες να μην έχουν την δυνατότητα να βρεθούν μεταξύ τους και τώρα πιέζουμε στην προπόνηση για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κάποια πράγματα πιο γρήγορα.

Πρέπει να λειτουργήσουμε πάνω σε αυτό το πλάνο. Το να κερδίσουμε ή να χάσουμε ένα παιχνίδι δε λέει τίποτα αρκεί να προετοιμαστούμε έτσι όπως πρέπει.

Γενικά είχαμε ένα μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα πιο καλό. Τώρα ξεκινάμε από Δευτέρα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντική για μας η πρώτη εβδομάδα και πρέπει να ξεκινήσουμε σωστά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News