default-image

Τίμησε Σάκοτα και Ίβκοβιτς η ΑΕΚ

Μπάσκετ
Τίμησε Σάκοτα και Ίβκοβιτς η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όποιος δεν σέβεται και δεν τιμά το παρελθόν του, δεν έχει παρόν και μέλλον. Η ΑΕΚ αναγνωρίζει την προσφορά ανθρώπων που την υπηρέτησαν και το απέδειξε περίτρανα βραβεύοντας, πριν το φιλικό με την Αναντολού Εφές, τους δύο προπονητές που της χάρισαν τους τελευταίους της τίτλους:

 τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που την οδήγησε σε δύο Κύπελλα (2000, 2001) και το Σαπόρτα (2000), αλλά και τον νυν τεχνικό της, Ντράγκαν Σάκοτα, υπό την καθοδήγηση του οποίου πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα (2002).

Τον «Ντούντα» τίμησε ένας πρώην παίκτης του στην «Ένωση», ο Άγγελος Κορωνιός (νυν βοηθός του Σάκοτα), και τον «Σάλε» ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Ματαιώθηκαν τα φιλικά με Μπεσίκτας

Τελικά η ΑΕΚ δεν θα ταξιδέψει ξανά στην Πόλη πριν την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ για το Eurocup.

Τα φιλικά με την Μπεσίκτας, που ήταν προγραμματισμένα για την 1η και 3η Οκτωβρίου, ματαιώθηκαν μετά από εισήγηση του Ντράγκαν Σάκοτα και αίτημα προς την τουρκική ομάδα, που έγινε δεκτό.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά τους τραυματισμούς των Κάρτερ και Ντ. Σάκοτα, αλλά και με την όπως όλα δείχνουν επικείμενη αποχώρηση του Όρτον, έκρινε πως το ταξίδι και αυτά τα δύο φιλικά δεν θα βοηθούσαν τόσο, όσο θα επιβάρυναν την ομάδα, που σε οκτώ μέρες αντιμετωπίζει τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News